Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Περισσότερα

Σταματίου Ιωάννης
Θέση: Καθηγητής
  • Διεύθυνση Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 26504
  • Email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλέφωνο 2610-997636
  • Ιστότοπος

Διάφορες Πληροφορίες

Διάφορες Πληροφορίες

O Γιάννης Σταματίου (γεννηθείς το 1968) αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Πατρών, Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής το 1990 ενώ το 1997 ολοκλήρωσε την διδακτορική του διατριβή στη Θεωρητική Πληροφορική υπό την επίβλεψη του Καθηγητή Λευτέρη Κυρούση. Ο κ. Σταματίου είναι σήμερα Καθηγητής στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών και Σύμβουλος σε θέματα Κρυπτογραφίας και Ασφάλειας για τον Τομέα Ασφάλειας του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων – «Διόφαντος» (ΙΤΥΕ) στην Πάτρα. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στην κρυπτογραφία και κρυπτανάλυση, την μοντελοποίηση διάδοσης κακόβουλου λογισμικού υπολογιστικά δίκτυα και την ασφάλεια των Πληροφοριακών Συστημάτων. Τέλος, έχει συμμετάσχει ως εμπειρογνώμονας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για κρίση προτάσεων σε τομείς που σχετίζονται με την ασφάλεια και την κρυπτογραφία.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστήμιο Πατρών,
Πανεπιστημιούπολη 26504 Ρίο Αχαΐα
+30-2610969968
 
 maps  facebook
alumnibma
alumni_upatras