Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Περισσότερα

Ανδρουλάκης Γεώργιος
Θέση: Καθηγητής
  • Διεύθυνση Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 26504
  • Email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλέφωνο 2610-997790
  • Φαξ 2610-997790

Διάφορες Πληροφορίες

Διάφορες Πληροφορίες
Γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την Βαρβάκειο Πρότυπο Σχολή. Είναι απόφοιτος του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στα εφαρμοσμένα μαθηματικά και είναι διδάκτορας του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών σε θέματα μεθόδων αριστοποίησης. Έχει διδάξει φροντιστηριακά μαθήματα στα Τμήματα Μαθηματικών, Φαρμακευτικής και Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Διδάσκει στο διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Μαθηματικά των Υπολογιστών και των Αποφάσεων», που οργανώνεται από το Τμήμα Μαθηματικών και το Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα είναι: μη γραμμικός προγραμματισμός, βελτιστοποίηση συναρτήσεων με/χωρίς περιορισμούς, εκπαίδευση νευρωνικών δικτύων, εύρεση βέλτιστων μεθόδων Runge-Kutta, επίλυση συστημάτων μη γραμμικών αλγεβρικών και υπερβατικών εξισώσεων. Είναι Καθηγητής του τμήματος στο γνωστικό αντικείμενο: «Ποσοτικές μέθοδοι στην Κοινωνική και Εκπαιδευτική Έρευνα».

Επικοινωνία

Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστήμιο Πατρών,
Πανεπιστημιούπολη 26504 Ρίο Αχαΐα
+30-2610969968
 
 maps  facebook
alumnibma
alumni_upatras