Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Περισσότερα

Τσαγκανός Αθανάσιος
Θέση: Αναπληρωτής Καθηγητής
  • Διεύθυνση Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 26504
  • Email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλέφωνο 2610-969837

Διάφορες Πληροφορίες

Διάφορες Πληροφορίες

Ο Αθανάσιος Τσαγκανός είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και έλαβε Διδακτορικό δίπλωμα σε Χρηματοοικονομικά και Ποσοτικές Μεθόδους από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει διδάξει μαθήματα χρηματοοικονομικών και ποσοτικών μεθόδων σύμφωνα με το Π.Δ 407/80 στα τμήματα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων και Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Πατρών καθώς και ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΤΕΙ Πατρών. Έχει δημοσιεύσει εργασίες του σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχει πραγματοποιήσει παρουσιάσεις σε διεθνή και Ελληνικά συνέδρια. Τα επιστημονικά του ενδιαφέροντα αφορούν τη χρηματοοικονομική διοίκηση, τις ποσοτικές μεθόδους και τα εφαρμοσμένα οικονομικά.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστήμιο Πατρών,
Πανεπιστημιούπολη 26504 Ρίο Αχαΐα
+30-2610969968
 
 maps  facebook
alumnibma
alumni_upatras