Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Περισσότερα

Πολυχρονίου Παναγιώτης
Θέση: Αναπληρωτής Καθηγητής
  • Διεύθυνση Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 26504
  • Email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλέφωνο 2610-997656

Διάφορες Πληροφορίες

Διάφορες Πληροφορίες

Ο Παναγιώτης Πολυχρονίου είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων και Διαχείρισης Συγκρούσεων στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών. Αποφοίτησε από το τμήμα Επιχειρησιακής Έρευνας και Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια έλαβε μεταπτυχιακό (MBA) και διδακτορικό δίπλωμα από το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του ιδίου πανεπιστημίου. Έχει διδάξει στο Eυρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Παράλληλα έχει απασχοληθεί σε μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, σε ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα και σε προγράμματα εκπαίδευσης για διοικητικά στελέχη οργανισμών. Επίσης έχει δημοσιεύσει εργασίες και είναι κριτής σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια. Επιπλέον είναι πλήρες μέλος διεθνών επιστημονικών εταιρειών στο χώρο της διοίκησης επιχειρήσεων. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στη διαχείριση συγκρούσεων, στην συναισθηματική νοημοσύνη, στη μετασχηματιστική ηγεσία, στην συμβουλευτική (mentoring), στην εργασιακή ικανοποίηση και στη διαχείριση οργανωσιακών κρίσεων.

Περισσότερα

 

Επικοινωνία

Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστήμιο Πατρών,
Πανεπιστημιούπολη 26504 Ρίο Αχαΐα
+30-2610969968
 
 maps  facebook
alumnibma
alumni_upatras