Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Περισσότερα

Κούτουλας Δημήτρης
Θέση: Επίκουρος Καθηγητής
  • Διεύθυνση Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 26504
  • Email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλέφωνο 2610-969954

Διάφορες Πληροφορίες

Διάφορες Πληροφορίες

Ο Δρ. Δημήτρης Κούτουλας, με πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και διδακτορική διατριβή στο Τουριστικό Μάρκετινγκ, εργάζεται στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών ως Επίκουρος Καθηγητής με γνωστικό αντικείμενο τη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων, διδάσκοντας μαθήματα σχετικά με τον τουρισμό, τον ξενοδοχειακό κλάδο και το μάρκετινγκ. Έχει επίσης διδάξει σε πανεπιστήμια της Ελλάδας, της Αυστρίας, της Γερμανίας, της Κύπρου και της Νότιας Αφρικής. Η έρευνά του εστιάζει στη διοίκηση τουριστικών οργανισμών και ξενοδοχείων, στην ανάπτυξη του ανθρωπίνου δυναμικού, στις κοινωνικές επιπτώσεις του τουρισμού καθώς και στις επιμέρους πτυχές του τουριστικού μάρκετινγκ.

Διαθέτει μακρά εμπειρία ως σύμβουλος επιχειρήσεων, ως παραγωγός και ως project manager σε θέματα τουρισμού, πολιτισμού και μάρκετινγκ επιχειρήσεων και χωρών έχοντας υλοποιήσει έργα σε συνολικά 35 χώρες. Το πελατολόγιό του περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τράπεζες, εθνικούς και περιφερειακούς οργανισμούς τουρισμού και υπουργεία διαφόρων χωρών, επιμελητήρια, συλλογικούς φορείς καθώς και ιδιωτικές επιχειρήσεις – τουριστικές και μη – στην Ελλάδα, τη Γερμανία, τη Βρετανία, τις ΗΠΑ, την Ολλανδία, την Κύπρο, την Ουγγαρία, την Ελβετία, την Αυστρία, την Αλβανία, την Ισπανία, το Ομάν, το Καζακστάν, τη Νότια Κορέα, την Ταϊλάνδη, το Βέλγιο κοκ.

Επικοινωνία

Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστήμιο Πατρών,
Πανεπιστημιούπολη 26504 Ρίο Αχαΐα
+30-2610969968
 
 maps  facebook
alumnibma
alumni_upatras