Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Περισσότερα

Γιαννίκος Γιάννης
Θέση: Καθηγητής
  • Διεύθυνση Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστήμιο Πατρών Πάτρα 26504
  • Email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλέφωνο 2610-969846

Σύνδεσμοι

Διάφορες Πληροφορίες

Διάφορες Πληροφορίες

Ο Γιάννης Γιαννίκος είναι απόφοιτος του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Επιχειρησιακή Έρευνα στο London School of Economics, όπου το 1993 ολοκλήρωσε τη διδακτορική διατριβή του στην Ανάλυση Χωροθέτησης (Location Analysis). Έχει διδάξει στο Πανεπιστήμιο του Westminster στο Λονδίνο, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και στη Σχολή Ικάρων. Από το 2011 είναι μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του European Working Group on Locational Analysis (EWGLA). Εργασίες του έχουν δημοσιευτεί σε έγκριτα διεθνή περιοδικά. Τα τρέχοντα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν την Ανάλυση Χωροθέτησης, την Πολυκριτηριακή Ανάλυση και την αξιοποίηση των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών για την ανάπτυξη νέων μοντέλων χωροθέτησης.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστήμιο Πατρών,
Πανεπιστημιούπολη 26504 Ρίο Αχαΐα
+30-2610969968
 
 maps  facebook
alumnibma
alumni_upatras